Ground control to Major Tom

15 oktober 2007

Even een kort berichtje vanuit de Filipijnen! Alles gaat hier uitstekend. We zijn gisternacht rond 5 uur teruggekomen in het hotel. De eerste week hebben we in Manila doorgebracht (Malls, Corregidor, Lake Taal etc) en afgelopen week zijn we in het noorden geweest (Bagiou, Sagada en Banuae). Erg erg mooi en indrukwekkend allemaal! En nu dus weer in Manila.

Morgen vliegen we naar Palawan (Puerto Princessa). Na 4 nachten gaan we dan door naar Cebu om vanuit daar ook Bohol te bezoeken. De laatste 5 nachten spenderen we in Boracay. En dan nog eventjes in Manila.

Hebben jullie daar de winterjassen alweer aan?.... 

Misschien dat ik straks nog even wat foto's online zet!

Liefs, D & N (so happy together... ) 

  1. pa en ma ( ) says:
    Nathan en Dorien wat zien jullie veel en op sommige foto's vraag ik mij af wat doen jullie daar maar dat horen wij wel. Geniet er nog van het is een tijd die je nooit vergeet. Veel liefs uit Hattem. Inderdaad is het hier al koud.
  2. Marieke ( ) says:
    Dag Dorien & Nathan! Wat een geweldige foto's, wat is het daar mooi. Ben benieuwd naar jullie verhalen. De tijd vliegt, nog een paar dagen en jullie zijn al weer in het koude Nederland. Geniet er nog even van! Liefs, Marieke